Zondag: 12:00 - 18:00

Maandag t/m Zaterdag: 10:30 - 18:30
Dinsdag: gesloten

OVER ONS

Over Juwelier Ozsoy

juwelier genk

wij garanderen

01

Uniek

Met méér dan duizenden modellen zijn wij zéér gespecialiseerd en alles kan ook nog eens aangepast worden. Indien u bij uw trouwjurk een mooi sieraad wilt aanschaffen, dan kunt u óók bij ons terecht.
02

Dienst na verkoop

Bij Juwelier Ozsoy staat vakmanschap centraal in de service naar onze klanten. Met ons eigen atelier in de Hoevenzavellaan bieden wij onze klanten ambachtelijk vakmanschap, maar tevens de nieuwste technieken 3D ontwerp en uurwerkmakerij aan.
Kwaliteit, vertrouwen en expertise zijn dan ook in onze naservice al jaren onze prioriteit.
03

Kwaliteit

Kwaliteit leveren is meer dan een goed product leveren. Zo kan men zich concentreren op de mooie emotionele en soms praktische kanten van uw keuze. Het is de bedoeling dat de ringen voor heel jullie leven met veel plezier en prettige herinnering aan onze zaak bij blijven. Kwaliteit is meer. Zo zijn onze collecties up to date. Wij proberen zoveel mogelijk met u mee te denken, de sfeer, de ambiance, tot aan het geserveerde kopje koffie aan toe, de details maken de kwaliteit. Van het meten van de maat tot aan het afleveren van de ringen, zien wij u graag tot in lengte van jaren na de bruiloft terug, voor het controleren van de briljanten in de zetting.
04

Onafhankelijk en objectief

Wij zijn kritisch ten aanzien van onze collectie en proberen deze zo scherp mogelijk aan te bieden. Omdat wij met onze eigen goudsmeden onze hand ervoor niet omdraaien om een model aan te passen, en wij graag met u meedenken wat uw wensen zijn. Wij doen alles in het belang van onze klant. Uiteindelijk is het belangrijk dat onze bruidsparen met een goed gevoel en de juiste ring in het huwelijk treden.