Zondag: 12:00 - 18:00

Maandag t/m Zaterdag: 10:30 - 18:30
Dinsdag: gesloten

Juwelier Limburg

Juwelier in Limburg Gespecialiseerd in de Verkoop van Gouden En Diamanten Juwelen

Zoekt u een juweel voor uzelf, uw geliefde of iemand anders die dierbaar voor u is? Wenst u juwelen te kopen bij een juwelier in Limburg met een bijzonder grote selectie moderne gouden juwelen, en dat aan uiterst competitieve prijzen? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan Özsoy Juwelier Limburg! Als u een speciaal verjaardagscadeau of de perfecte trouwring voor uw partner wil kopen, maar ook diamanten oorbellen, hangertjes, halskettingen, armbanden , ambers of ringen van uw eigen ontwerp, zult u vinden wat u zoekt aan geweldige prijzen bij Özsoy Juwelier Limburg. We zijn ervaren deskundigen in ons domein, en we zijn toegewijd in het leveren van eersteklas klantenservice.

juwelier genkshowroom 1 ozsoy
Onze winkel kunt u vinden aan de Hoevenzavellaan in Genk / Limburg. Het is een groot pand met mooie vitrines.

Bezoek showroom Özsoy Juwelier Limburg

Naast onze kwaliteits- en prijsgarantie bieden we de mogelijkheid tot afspraak in onze showroom in Limburg en verzekeren wij u een persoonlijke service. Als specialist in diamanten verlovingsringen ontwerpen we zowel oude als nieuwe designs. Ook een juweel op maat behoort tot de mogelijkheden.

Onze Online Webshop Bezoeken

Onze webshop heeft maar een gedeelte van de artikels die u in ons winkel kan vinden! Klik op de volgende link indien u zin hebt om die te bezoeken: http://www.ozsoy.be/winkel/